Am taiat 9 bucati, cu greutati in viu intre 2,6 si 3,9... media cam la 3,2 kg a fost. Erau neozeelandezi si hibrizi de neo cu californian. Dupa sacrificari, am ramas cu 15,7 kg de carne pe carcasa in total. Carne dezosata a ramas 8,1 kg. Rinichi, inimi si ficat au fost 2,6 kg. Oasele au cantarit aproape 5 kg, dar am mai lasat si pe ele ceva carne pentru piftii.
O DELICATESA!!!!! Au iesit aproximativ 15 metri de carnati in intestine de oaie si tot atat in mate de porc. Dupa o comparatie, cei in intestine de oaie sunt mai buni decat ceilalti. Cine consuma carne de iepure si nu a incercat carnatii pana acum ii recomand sa incerce, sunt nemaipomeniti!!
Obiectivul meu la anul de santem sanatosi carnati din californien si neozeenlandez +Felca de porc de mangaliat neaparat .De sa fie fara colesterol atunci folosim fleca de mangalita .Bafta multa si POFTA BUNA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
sa aveti pofta!
La mine toate merg bine cu berea sau vinul :)