981 poze   125334 vizite
Albume

membru din 28 ianuarie 2010

Neo dupa sacrificare

Varsta: 3,5 luni
Greutate in viu: 3 kg fiecare
Dupa sacrificare: cate 1,6-1,7 kg carcasa
Piele si cap - 700 grame, iar restul maruntaiele...
nr 2 si nr 3 sunt cei sacrificati
nr 2 si nr 3 sunt cei sacrificati
In ultimul timp s-a jucat cu o gantera :D
In ultimul timp s-a jucat cu o gantera :D
06353
06353
06354
06354

Comentarii album • 32
CristiFlorin 6 ianuarie 2014  
nu sunt schumpi ,sunt tatuati
Raportează
CristiFlorin 6 ianuarie 2014  
Cu cat se vinde un mascul neo de varsta lor?
Raportează
ionutk 6 ianuarie 2014  
La mine la 3 luni vreo 80 de lei.
Raportează
CristiFlorin 6 ianuarie 2014  
esti mai mult decat expert,dar nu iti este mila de ei
Raportează
ionutk 6 ianuarie 2014  
Nu. Suntem prieteni pana la cutit :)
Raportează
CristiFlorin 6 ianuarie 2014  
Tu iai taiat sau altcineva ?
Raportează
ionutk 6 ianuarie 2014  
Eu ma ocup de ei de la crescut pana la gatit. Deci sacrificarea e inclusa, cel mai rapid am terminat un iepure -taiat-belit-scos maruntaie- in 12 minute :D
Raportează
ovidiuoana70 11 martie 2013  
ADEVARAT IEPURE
Raportează
andreix 8 martie 2013  
bine hraniti! mult succes!
Raportează
seban 20 februarie 2013  
pofta mare!!!
Raportează
ionalin 19 februarie 2013  
sa-l mincati sanatosi arata superb sa aveti pofta.
Raportează
MarcelBalan 19 februarie 2013  
Neo sunt delicioși, dar capul nu-l păstrați pentru ciorbă sau grătar ?
Raportează
mihaisuciu 24 februarie 2013  
Tatal meu asteapta cu mare placere ciorba facuta din capul iepurelui , asa ceva la mine nu se arunca , organele interne sunt clar puse in tocanita .
Raportează
ionutk 19 februarie 2013  
Nu stiam, nu am incercat niciodata.
Raportează
MarcelBalan 19 februarie 2013  
Păi cum nu, la fălci are mușchii masticatori, care sunt foarte buni, limba e tot un muschi, iar creierul e delicatesă , în ciorbă dă gust, iar pe grătar, bine copt, e consumat pe loc de crescător .
Vă recomand să încercați și spuneți dacă v-a plăcut !
Raportează
MarcelBalan 19 februarie 2013  
Pentru grătar se desface maxilarul de mandibulă, pentru a se coace cât mai bine, creierul se coace în cutia craniană .
Raportează
ionutk 19 februarie 2013  
Am inteles.
La urmatorii iepuri sacrificati voi incerca ce ati spus dvs aici, chiar m-ati facut curios.
Raportează
MarcelBalan 19 februarie 2013  
Sunt convins că o să vă placă, eu nu am aruncat niciodată capul de la iepure, a mers ori la ciorbă ori la grătar !
Raportează
MarcelBalan 19 februarie 2013  
Dar am uitat să spun că se face delicios și la cuptor !
Raportează
logo79 19 februarie 2013  
sa ai pofta!
Raportează
daniellolo 18 februarie 2013  
dar te-ai atins si tu cu cutitul sau mi se pare mie ?:)) oricum frumos tare iepurele sa ai pofta
Raportează
ionutk 18 februarie 2013  
Nu e de la cutit.
Raportează
daniellolo 18 februarie 2013  
a iesit frumos, ai mana buna , si eu sacrific de la cel mai mic animal pana la cel mai mare , dar cand imi vorbeste sotia despre ele imi vine sa nu mai tai :)) in ziua sacrificarii nu o intreb nimic :))
Raportează
mihaisuciu 18 februarie 2013  
Foarte reusiti !
Merita in paralel cu UG ,privind doar acest aspect,bineinteles .
Raportează
cris1981 18 februarie 2013  
Faina carcasa ! Se merita sa ti neo , pofta mare !
Raportează
ervino 18 februarie 2013  
dvs sunteti macelaru? :)
Raportează
ionutk 18 februarie 2013  
DA.
Raportează
ervino 18 februarie 2013  
eu plec de acasa cand sacrificam...socru ii rezolva :D
Raportează
felecan1990 18 februarie 2013  
hammmmmmm deja mi pofta :D
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.