Eu ma ocup de ei de la crescut pana la gatit. Deci sacrificarea e inclusa, cel mai rapid am terminat un iepure -taiat-belit-scos maruntaie- in 12 minute :D
Păi cum nu, la fălci are mușchii masticatori, care sunt foarte buni, limba e tot un muschi, iar creierul e delicatesă , în ciorbă dă gust, iar pe grătar, bine copt, e consumat pe loc de crescător .
Vă recomand să încercați și spuneți dacă v-a plăcut !
a iesit frumos, ai mana buna , si eu sacrific de la cel mai mic animal pana la cel mai mare , dar cand imi vorbeste sotia despre ele imi vine sa nu mai tai :)) in ziua sacrificarii nu o intreb nimic :))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Vă recomand să încercați și spuneți dacă v-a plăcut !
La urmatorii iepuri sacrificati voi incerca ce ati spus dvs aici, chiar m-ati facut curios.
Merita in paralel cu UG ,privind doar acest aspect,bineinteles .